VERZENDING

Alle informatie over verzendkosten & verzending van je order.

Heb je vragen over het verzenden? Neem dan contact met ons op!

Verzendkosten

Boven de €50,- worden alle bestellingen binnen Nederland gratis verzonden, anders wordt er per bestelling €5,95 verzendkosten in rekening gebracht. Voor verzendingen naar België is dit gratis voor orders boven de €99,-, onder dit bedrag rekenen wij €7,95.

Wanneer je op werkdagen vóór 17:00 één van onze voorraad artikelen besteld, dan versturen wij deze nog dezelfde dag. In de regel worden orders die op werkdagen zijn besteld, de volgende dag afgeleverd door PostNL. Pakketten worden in 2-3 dagen in België. Bij CBDDIRECT.NL kunt je dus rekenen op een spoedige afhandeling.

Indien je vanuit het buitenland producten bij ons wilt bestellen (buiten Nederland, België) kun je het volgende doen: Stuur een e-mail naar onze klantenservice met de gewenste artikelen en het factuur- en bezorgadres. Je ontvangt dan van ons een voorstel van de verzendkosten voor het land van bestemming. Als je met het voorstel akkoord gaat, sturen wij per e-mail de factuur en worden de producten ná betaling bezorgd op het door jou gewenste afleveradres.

Je bestelling volgen

Wanneer je een bestelling bij CBDDIRECT.NL plaatst, krijg je een “track-en-trace” code opgestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Je kunt deze code de volgende dag gebruiken om te kijken waar het pakket zich op dat moment bevindt. Je kunt eenvoudig op de PostNL website je track-en-trace code invoeren. Je krijgt dan direct de meest actuele status van de zending te zien. 

Ben je niet thuis of onverhoopt niet in de gelegenheid om het pakket aan te nemen, dan zal PostNL een schriftelijk bericht voor achterlaten. In dat geval heb je een periode van 21 dagen om het pakket af te halen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Vergeet daarbij niet je afhaalbewijs en een identiteitsbewijs mee te nemen.